Loading...

SIGMA V-Serisi

Buharlaşma ve aroma iyileştirme için gelişmiş teknoloji

Aynı plakalarda pulplu ve berrak sıvılar

Mükemmel ürün dağıtımına ve düşük bekleme süresine sahip üstün plaka tasarımı

Schmidt yüksek proses deneyimi 

Küçük boşluklar ve kompakt dizayn

Kapasiteyi arttırma veya azaltma imkanı



H-corrugation pattern 
 

W-corrugation pattern
 
 
Z-corrugation pattern

Prosesteki Ürünler

 

Meyve suları (örn. Elma, Berry, Turuncu, Ananas, Havuç)

Püre (ör: Kayısı, Guava, Mango, Çilek)

Tatlandırıcılar (yani, dekstroz, glikoz, fruktoz, Sorbitol)

Ekstraktlar (yani, Kahve, Otlar, Malt, Balık Proteini, Maya)

Atık Likör Akıntıları (Örn. Zeytin Suyu, Patates Suyu, Kimyasalların Geri Kazanımı)

Diğer Ürünler (örneğin Jelatin, Pektin, Gliserin)