Loading...

Faydalı Bilgiler

Pastörize Yumurta
Pastörize Yumurta
Pastörize Yumurta Sarısı, Pastörize Yumurta Beyazı (Akı), Pastörize Bütün Yumurta
Devamını Oku
Pastörize Yumurta Üretim Şartları
Pastörize Yumurta Üretim Şartları
Pastörize yumurta üretiminde hijyenik koşullar diğer ürünlere nazaran daha çok önem arz etmektedir.
Devamını Oku
Pastörize Yumurta Nedir?
Pastörize Yumurta Nedir?
Pastörize yumurta, yumurtanın kırıldıktan sonra hiçbir katkı ilavesi olmadan, Bütün Yumurta, Yumurta Sarısı veya Yumurta Beyazı olarak üç farklı şekilde pastörize edilerek bünyesinden barındırdığı zararlı mikroorganizmalardan arındırılmış üründür.
Devamını Oku
Farklı Sıcaklıklarda Uygulanan Pastörizasyon İşlemleri
Farklı Sıcaklıklarda Uygulanan Pastörizasyon İşlemleri
Pastörizasyon iki farklı yöntem ile uygulanmaktadır. HTST ( Yüksek Sıcaklık/Kısa Süre – High Temperature/Short Time ) ve LTLT ( Düşük Sıcaklık/Uzun Süre - Low Temperature/Long Time)
Devamını Oku
Pastörizasyon Çeşitleri Nelerdir?
Pastörizasyon Çeşitleri Nelerdir?
Pastörizasyon işlemi aynı amaçla da olsa farklı yöntemlerle uygulanabilmekte. Pastörizasyon işlemini ana hatlarıyla iki başlık altında inceleyebiliriz : Sürekli Yöntem ( Contunious Method), Kesikli Yöntem ( Batch Method)
Devamını Oku
Pastörizasyon Nedir? Nerelerde Kullanılır?
Pastörizasyon Nedir? Nerelerde Kullanılır?
Pastörizasyon işlemi; sıvı gıdalara uygulanan bir ön işlemdir.
Devamını Oku
Eşanjör Teknolojisinde Gelinen Son Nokta
Eşanjör Teknolojisinde Gelinen Son Nokta
Her alanda olduğu gibi eşanjör teknolojisinde de inovasyon çalışmaları devam etmektedir.
Devamını Oku
Eşanjör Çeşitleri
Eşanjör Çeşitleri
Eşanjörlerin kullanım alanlarına göre farklı model ve tasarımları bulunmaktadır.
Devamını Oku
Eşanjör Nedir?
Eşanjör Nedir?
Eşanjör; farklı sıcaklıktaki iki sıvının birbirine karışmadan ısı transferini mümkün kulan ısı değiştirici ekipmanlara verilen genel addır.
Devamını Oku
PLATEK CIP Sistemleri Ürün Kalitenizi Nasıl Belirler
PLATEK CIP Sistemleri Ürün Kalitenizi Nasıl Belirler
Gıda endüstrisinde üretim ekipmanları belirli aralıklarla dezenfekte edilmelidir.
Devamını Oku
PLATEK Termizasyon Sistemleri ile Çiğ Sütünüz Soğuk ve Güvende
PLATEK Termizasyon Sistemleri ile Çiğ Sütünüz Soğuk ve Güvende
PLATEK Termizasyon Sistemleri ile Çiğ Sütünüz Soğuk ve Güvende
Devamını Oku