Loading...

Tübüler Pastörizasyon

Anasayfa  /  Faydalı Bilgiler  /  Tübüler Pastörizasyon

Tübüler Pastörizasyon

Platech Borulu (Tübüler) Pastörizasyon Sistemleri ile aşağıdaki ürünleri işleyebilirsiniz:

  • Süt ve konsantre süt
  • Süt ürünleri (Mascarpone peyniri, labne peyniri ve süt kreması vb.)
  • Meyve suları
  • meyve nektarı
  • Doğal meyve ve sebze püreleri
  • meyve konsantreleri
  • şuruplar
  • Ketçap ve soslar
  • Diğer yüksek viskoziteli ürünler

Platech Borulu Pastörizasyon Sistemleri, sebze püreleri de dahil olmak üzere çeşitli sıvı gıda maddelerini işleyen ve entegre otomatik temizleme sistemlerine sahip cihazlardır. Sistemler müşteri ihtiyaçlarına göre geliştirilebilir.

Sirkülasyondaki yardımcı steril su devreleri sayesinde %90'a varan yüksek ısı geri kazanımı sağlanabilmektedir. Bu sistemler tüm teknolojik paketleme ihtiyaçlarını (soğuk dolum, sıcak dolum, aseptik dolum) karşılayacak şekilde tasarlanmış olup, koku giderici (aroma geri kazanım), homojenleştirici, aseptik tank, entegre CIP gibi diğer sistemlerle kombine edilebilir.

Platech, tesisin otomasyonu, kontrolü (hatta uzaktan) veya tesisleriniz için daha karmaşık proses sistemlerine entegrasyon için PLC, PC ve scada kontrol sistemlerinin programlanmasını sağlar.

Platech Borulu Pastörizasyon Sistemleri, sahada paslanmaz çelik bir kızak üzerine kolay kurulum için tasarlanmıştır ve önceden monte edilmiştir. 

Üretim kapasiteleri, sabit veya değişken hızlarda minimum 1000 l/s ile maksimum 40.000 l/s arasında değişebilir.